tose proeski01_RAS_foto Dalibor DanilovicFoto: D. Danilović / RAS Srbija

Pogledaj galeriju

Toše Proeski je sa njim snimio duet, a tako su zapravo počeli i njegovi prvi muzički koraci. Kristijan Ristevksi je sestrić pokojnog makedonskog pevača koji danas ima dvadeset godina.

Kada je Toše poginuo tada su se prvi put pojavile njegove fotografije. Bio je mali dečak koji je sedeo u zagrljaju svog ujaka. Danas bi pevač bio ponosan na njega, a naročito zato što je krenuo njegovim stoopama.

Kristijan živi u Skoplju i student je fakulteta za audiovizuelne umetnosti. Pre dve godine ukazala mu se prilika da sarađuje sa britanskim producentom i Tošetovim saradnikom Endijem Rajtom, zbog čega je neko vreme proveo u Londonu.

Na svojim profilima na društvenim mrežama Kristijan ima i nekoliko fotografija sa Tošetom Proeskim, a svake godine na dan njegovog rođenja kao i na godišnjicu od smrti pevača on stavi neku njihovu zajedničku sliku.

U natsavku u galeriji pogledajte još zajedničkih fotografija ova dva pevača, kao i još fotografija ovog mladog momka pred kojim je po svemu sudeći blistava karijera.

Kristijan Ristevski i Toše Proeski

Kristijan Ristevski i Toše Proeski

Kristijan Ristevski

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here