Marija ŠerifovićFoto: Stevan Ranković / RAS Srbija

Popularna pevačica Marija Šerifović retko kada govori o svom ljubavnom životu, a o njenom seksualnom opredeljenju se često pisalo i nagađalo. Međutim, poznato je da je bila sa jednim muškarcem.

Naime, Marija Šerifović je bila u strasnoj vezi sa crnogorskim glumcem i pevačem Slavkom Kalezićem. Romansu su započeli nakon Marijine pobede na Evrosongu:

“Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno. Pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu”, rekao je prošle godine Slavko Kalezić.

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Kako je iskreno rekao, sa Marijom danas nije u kontaktu, ali bi se radovao da je vidi:

Foto: youtube

“Kada je Marija u pitanju nismo se odavno videli, nismo ni u kontaktu, ali suština je da ja prema Mariji zaista imam najpozitivnije mišljenje i prosto između nas nije bilo, što se mene tiče, nikakvih negativnih stvari. Tako da, rispekt prema njoj. Nadam se da ćemo se i negde sresti uskoro”, istakao je Kalezić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here