leontina_vukomanovic_sa_zvezdicama_show_clip_safe

Pevačica, koja je u žiriju “Pinkovih zvezdica”, pokušala je da reši problem sa leđima koji je danima mučio, ali je nepažnjom uspela da slomi prst na nozi. Lekari su joj savetovali mirovanje i kretanje u specijalnoj obući da ne bi nosila gips.

LeontinaFoto: Instagram / Instagram
Leontina

Članica žirija talent šou programa “Pinkove zvezdice” Leontina Vukomanović ovih dana ima poteškoće tokom hodanja, jer je pre desetak dana slomila prst na nozi, saznaje “Blic TV magazin”.

Da ima neki problem mentorka dečjeg hora “Čarolija” bilo je jasno kada je stigla na snimanje prvog izdanja popularnog dečjeg takmičenja.

Foto: RAS Srbija
“Pinkove zvezdice”

– Svi smo primetili da otežano hoda i da ima neprijatan izraz lica i odmah smo je pitali šta joj se dogodilo. Ona nam je objasnila da je povredila prst na nozi, da ima veliki podliv i da trpi bol. Na svu sreću, izbegla je da nosi gips, ali su joj lekari poručili da mora da nosi ravnu obuću i da što više miruje. Bez obzira na ovaj problem ona je kao pravi profesionalac sa osmehom na licu izgurala višesatno snimanje, čime nas je sve oduševila – otkriva za “TV magazin” izvor sa TV “Pink” koji je prisustvovao snimanju “Pinkove” emisije.

Naš sagovornik nam je otkrio i da je Leontina tog dana nosila specijalnu odeću zbog problema sa stopalom.

– Iako je bila povređena nismo mogli da se ne nasmejemo kada nam je otkrila da nosi tri broja veću obuću. Morala je da se odluči na taj korak, inače bi je u njenoj obući prst više boleo. U šali smo je pitali kome je maznula obuću, a ona kaže da joj je pozajmila prijateljica koja drži butik obuće – ispričao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Tragom ovih saznanja pozvali smo poznatu kantautorku, koja nam je potvrdila da je povredila prst na nozi i objasnila kako je do toga došlo.

Leontina Vukomanović u obući većeg brojaFoto: privatna arhiva / RAS Srbija
Leontina Vukomanović u obući većeg broja

– Tačno je da sam povredila stopalo, tačnije slomila drugi prst, i da još uvek hramljem dok hodam. Naravno da sam to uspela na najsmešniji mogući način, danima me je mučio bol u zglobu donjeg dela kičme i jedno jutro sam pokušala sama, šutiranjem u prazno da “krcnem” nogu iz kuka. Umesto u prazno, nanišanila sam direktno u okvir kreveta. Otud otežan hod i ogromna obuća na snimanju “Zvezdica” – izjavila je Leontina za “Blic TV magazin”.

Kako smo još saznali, članica žirija “Pinkovih zvezdica” ovih dana, i problem problema sa stopalom, posvećena je dečjim koncertima koje širom Srbije radi u tandemu sa voditeljem Minjom Subotom i pevačicom Tijanom Dapčević. Međutim, na sva poslednja koncerta u Topoli i Jagodini umesto Tijane decu je zabvljala Ivana Negativ. Iskoristili smo priliku da pitamo Leontinu da li to znači da je došlo do prekida saradnje sa Dapčevićevom.

– Tijanu mnogo volim i naša saradnja samo je trenutno prekinuta, jer je ona poslednja dva meseca u Skoplju, gde snima seriju, pa isti repertoar izvodim sa Ivanom, sa kojom sam i snimila CD za decu pre deset godina – objasnila nam je Vukomanovićeva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here