28.6 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

1 REČENICA KOJU ĆETE NAJČEŠĆE ČUTI: „A nije baš tako bilo“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ovo je rečenica koju ćete najčešće čuti od onih koji su još uvjek zaljubljeni u komunizam. Ovom rečenicom žele da opravdaju torturu koja je vršena nad SPC u vremenu tog jednoumlja.

Alt="Zvono"

Rečenica: A nije baš tako bilo, koliko ste je puta čuli?

A kako je to izgledalo možete lijepo i fino da se uvjerite na današnjim primjerima. Djeca komunista koja su na vlasti i DPS kao pravi naslednik bezbožne ideologije, nam pokazuju kako je to izgledalo u prošlosti.

Alt="Rečenica"
Starešina manastira Rukumija, jeromonah Simeon.
- Advertisement -

Bilo je to vrijeme kada su špijali ljude koji idu u Crkvu, i sada špijaju ljude koji idu u Crkvu, špijali su one koji su slavili slavu, i danas špijaju one koji slave slavu, postavljali su straže pred hramom u Nikšiću recimo, i danas policajci čuče pred hramom u Nikšiću, rušili su Njagoševu kapelu, žele da sruše Кrstionicu, vodili su hajku protiv Mitropolita Danila Dajkovića, vode hajku protiv Mitropolita Amfilohija, zatvarali su sveštenike, i danas hapse i privode sveštenike, ubacali su udbaše u crkvenu hijerarhiju, danas prave pseudoreligijske organizacije, medijski su linčovali crkvene velikodostojnike.

Alt=" ne damo svetinje"

Nije to samo rečenica, to su postupci koji traju

Rade to i danas, organizovali su demonstracije protiv SPC, organizuju neke komitske marševe, sve koji nisu mislili kao oni proglašavali su neprijateljima, i ovi danas to rade, hapsili su i osuđivali političke neistomišljenike na montiranim procesima, i danas to rade na identičan način.

Alt="Pravoslavna crkva "

Ali razlika je u jednom, mi smo danas mnogo svjesniji, imamo sabornost, i Njagoševa kapela je zadnja svetinja koja je srušena, više nijednu srušiti neće niti dohvatiti njihovim poganim rukama, a to su Beranci danas pokazali.

- Advertisement -

I naravno, daće Bog, obnovićemo Njagoševu kapelu, jer je to nešto što je amanet, a amanet mora biti ispunjen.

NE DAMO SVETINJE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti